Hlavní stránka > Tréninky > Socializační procházka pro reaktivní pejsky

Socializační procházka pro reaktivní pejsky Intenzivka

Společně v počtu max. 5 týmů si užijeme socializační procházku pro problémové pejsky, na které budeme trénovat správné čtení situací, poznávat reakce a chování svého pejska, procvičíte si situace, se kterými se budete moci setkat v běžném životě při potkávání jiných psů a psovodů, naučíte se zachovat klid, správně pracovat s vodítkem a odměňovat správná rozhodnutí svého psa.

 

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT?

Procházka bude probíhat tak, že si společně užijeme krásné dopoledne v přírodě, během kterého se psy potrénujeme slušné psí chování, vaše reakce ve stresových situacích, práci s vodítkem, správné čtení problemových situací, naučíte se číst konejšivé signály svého psa atd. Ve chvílích, kdy se budeme přesouvat z jednoho místa na jiné, se budete moci zeptat na cokoliv, co vás zajímá.

 

CO S SEBOU ANEB BEZ TOHO NEJEZDĚTE ;-)

Velké množství pamlsků dvou hodnot (drobné pamlsky, které pejsek nemusí dlouho žvýkat, nakrájené na malé kousíčky –např. sušené maso a piškotky, granulky a vařené maso, atd.)

Obojek (ne stahovací), vodítko a nutně také procházkový postroj (pokud máte)

Pro reaktivní pejsky, prosím, pro jistotu náhubek

Očkovací průkaz pejska - nutným očkováním je vakcinace proti vzteklině, dále psince, parvoviróze a laryngotracheitidě (máte-li štěně, nejprve se mi ozvěte, prosím. ;-)

Nezapomeňte ani na teplé oblečení, občas budeme totiž postávat a cvičit.

Dobrou náladu a chuť naučit se něco nového. ;-)

 

PLATBA: socializační procházka je určena pro maximálně 5 týmů!!! Proto vám zaručuji, že se budu každému z vás věnovat poctivě a svědomitě tak, abyste si odnesli všechny cené informace, které potřebujete. ;-)

Přihláška je platná až po uhrazení celé částky na účet do 3 dnů od přijetí přihlášky. V opačném případě uvolňuji místo dalším zájemcům.

Datum

06.06.2020 13:30 - 16:30 (So)

Sport

Poslušnost

Cena

550 Kč za psa

Přihlášeno

3 z 5

Výcvikář

. MVDr. Lesiuková Veronika

Místo tréninku

Ratibořice - ZLÍČ Zobrazit mapu

Přihlášené týmy

Psovod Počet psů
Klára Pauchová 1
Ivana Hlavatá 1
Andrea Zoulová 1

Přihlašování není aktivní.


Komentáře k tréninku:

Komentáře mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé