Hlavní stránka > Tréninky > Triky a cviky pro psí šikulky

Triky a cviky pro psí šikulky Trénink

Trénink je určený pro maximálně 2 týmy, abych se vám mohla dostatečně věnovat. ;-)

 

Ať už chcete využít čas strávený se psem k tomu, abyste ho něco naučili, nebo chcete oslnit svou rodinu a známé, tento trénink je určen pro všechny, kdo se nebojí výzev a chtějí se svým pejskem stále posouvat své hranice a dosahovat nových cílů.

 

Trénovat budeme na přání, tzn. cokoliv, s čím potřebujete poradit, chcete vašeho pejska naučit, nevíte, jak na to.

 

Mezi triky nebo cviky, které lze trénovat patří např. zvedání tlapek předních či zadních nebo obou na stejné straně těla, jejich pokládání na vaše nohy, otočky, obcházení psovoda, slalom mezi nohama, kdy pes jde dopředu, ale i dozadu, couvání, panáček (zajíc), stoj na zadních končetinách, stojka, chze či pozice mezi nohama, stydění se, mrtvolka (pozice na boku), to je nuda (pozice s hlavou na zemi), výskoky ve vzduchu, přeskakování rekvizit, obíhání rekvizit, výskok do náruče, výskok na záda atd.

 

Za lekci se můžete naučit celé návody k několika cvikům, takže stačí jen být dostatečně kreativní a také dávat pozor, co se učí druhý tým. :-)

 

Chcete-li být na lekci sami, dejte mi vědět a změním lekci pouze pro jeden tým. ;-)

 

CO S SEBOU ANEB BEZ TOHO NEJEZDĚTE ;-)

Velké množství pamlsků dvou až tří hodnot (drobné pamlsky, které pejsek nemusí dlouho žvýkat, nakrájené na malé kousíčky –např. sušené maso a piškotky, granulky a vařené maso, atd.)

Kennelka/klec/boudička/pelíšek pro psa (zkrátka místo pro klidný odpočinek) - v místnosti jsou k zapůjčení kenelka a klec, ale po domluvě ;-) 

Přezůvky + ručník na tlapky pejska.

Dobrou náladu a chuť naučit se něco nového. ;-)

 

KDE?

Cvičit budeme v uzavřené vytápěné místnosti v Úpici - ulice Národní 479, proto s sebou, prosím, přezůvky. Pro příjezd do arálu vyžijte zadní bránu a vedle budovy, kterou budete míti po levé ruce zajeďte až na konec, dále už pokračujte se psem na vodítku dle cedulek.

Teplota v místnosti je nastavena tak, aby zde nebylo psům při cvičení nadměrné horko. Budete-li cvičit, věřte mi, že se zahřejete. Pro sedící doporučuju určitě mikču. ;-)

Je zde varná konvice, čaje, káva a drobné občerstvení, mikrovlná truba pro ohřev jídla, bude-li třeba. ;)

 

PLATBA:

trénink je určen pro maximálně 2 týmy!!! Proto vám zaručuji, že se budu každému z vás věnovat poctivě a svědomitě tak, abyste si odnesli všechny cené informace, které potřebujete. ;-)

Přihláška je platná až po uhrazení celé částky na účet do 3 dnů od přijetí přihlášky. V opačném případě uvolňuji místo dalším zájemcům.

V ceně je zahrnut poplatek za trenéra, pronájem místnosti.

Datum

05.06.2020 18:00 - 19:30 (Pá)

Sport

Dogdancing

Cena

400 Kč za psa

Přihlášeno

1 z 2

Výcvikář

. MVDr. Lesiuková Veronika

Místo tréninku

Úpice - Národní 479 Zobrazit mapu

Přihlášené týmy

Psovod Počet psů
Michaela Kuchařová 1

Přihlašování není aktivní.


Komentáře k tréninku: